20 Eylül 2014 Cumartesi

Çılgın Hatunlar Çanta Koleksiyonu 38 / Crazy Ladies Bag Collection 38
 
Koleksiyonumun 38. parçası Darıca'dan Gülay Hanım içindi...
Instagram'daki Emek Atölyesi'nin organize ettiği hediye değiş tokuşu oyununda "Gülayın Hobievi" in harika yaratıcısı için bir hediye hazırlamam gerekiyordu. Benim tarafımdan hazırlanacak en makbul hediyenin Çılgın Hatunlu bir çanta olacağını düşündüm. Siyah rengin de herkes tarafından sevileceğini düşünerekten bu güzelliği hazırladım.
 
The 38th part of my collection is for Ms Gulay from Darıca...
I was supposed to make a gift for wonderful creator of "Gulayın Hobievi" in a gift swap game which was organised by Emek Atolyesi at Instagram. I thought that the best gift that was  made by me would be a Crazy Lady bag. Than I made this black bag because everyone loves that colour.

 
Yaklaşık olarak 40x40 cm ebatlarındaki çantanın içinde İkea'dan aldığım ve çok sevdiğim çizgili kumaşı kullandım. Dış yüzeyi tabiki de Premier marka duck kumaş.
 
I used striped fabric, that I bought from Ikea , for the inside of the bag which is about 40x40 cm sized. Outside is made from Premier duck fabric.



 
İçerisinde cüzdan ve telefon koymak için ideal bir cep bulunmakta.
 
There is a pocket inside which is suitable for a wallet and mobile.

 
Bu da çantanın arka yüzü... Çantalarımın hepsi 30 derecede, çamaşır makinesinde yıkanabilir ve ütülenebilir. Yani rahatlıkla kullanabilirsiniz...
 
And this is the back side of the bag... All my bags can be washed at 30 degrees in washing machine and ironed. So you can use them comfortably...

2 yorum: