21 Mayıs 2014 Çarşamba

Çılgın Hatunlar Çanta Koleksiyonu 31 ; Crazy Ladies Bag Collection 31

İnsanın canı birşey yapmak istemez, eli ayağı uyuşur, kolunu kaldıracak hali olmaz, gülümsemek ve konuşmak bile zor gelir ya işte öyle bir dönem geçiriyorum. Ne kadar üzücü olaylar yaşıyoruz ve ne kadar derinden etkileniyoruz... Öylesine derinden etkileniyoruz ki gündelik olarak yaptığımız en ufak bir işe dahi konsantre olamıyoruz. İşte böyle bir dönem geçiriyoruz...
Bulutların ardından güneş parlamaya başlıyor şu anda ama ülkemin üzerindeki kara bulutlar ne zaman dağılacak bilemiyorum; pek de umutlu değilim aslında...
Böyle bir psikoloji içerisindeyken çok kısa zamanda tamamlamam gereken bir sipariş belki biraz zihnimi dağıtır diye düşünmüştüm ama hiç de öyle olmadı !!!

Birkaç hafta önce Loralie Design'dan yeni sipariş ettiğim kumaşlarım geldi. Bu çantada kullandığım da onlardan bir tanesi... Çantanın sahibi biraz kendisine benzeyen bir resim kullanmamı ve bir de kırmızı olmasını istemişti. Böylece bu kombinasyon ortaya çıktı.
 
The fabrics that I ordered from Loralie Design came a few weeks ago. I used one of them on this bag. The lady who ordered the bag wanted me to use a picture that looked like her and make a red bag. Then this combination has come out.

Ölçüler yine aynı; 40x40 cm. Aslında plaj çantası olarak kullanmak üzere sipariş etmişti ama çantayı görünce hangi kıyafetleriyle birlikte kullanabileceğini düşünmeye başladı :)
 
The size is still the same; 40x40 cm. In fact she ordered the bag as a beach bag but when she saw it, started to think about which clothes she could wear the bag with :)

Arka tarafı / The back side

Yeni etiketlerimi kullanmak keyifli... / It is enjoyable to use my new tags...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder