25 Şubat 2014 Salı

Pembe Beslenme Çantası ; Pink Lunch Bag

 
Bir arkadaşımın kızı için yapmamı istediği beslenme çantası...
İçine koyacağı eşyaları düşününce 23x17x9 cm ebatlarında olmasına karar verdik; bu güzel prensesli kumaşı da seçince ortaya çok cici bir çanta çıktı.
 
The lunch bag that one of my friends wanted me to make for her daughter...
We decided to make it in 23x17x9 cm sized when we thought about the stuff that were put in; then we chose that lovely princess fabric and this cute bag came out.

 
Çantanın arka yüzü...
 
The backside of the bag...

 
İçini de pembe puantiyeli kumaştan...
 
The inside is made of pink polkadot fabric...

 

 
Beslenme çantası ile birlikte kullanılabilecek servis örtüsü...
 
The napkin that can be used with lunch bag...

20 Şubat 2014 Perşembe

Keçeden BenTen Saati ; Felt BenTen Watch
Küçük kahraman Doruk için ... / For little hero Doruk ...

 
Bir arkadaşım BenTen hayranı küçük oğlu için keçeden BenTen saati yapmamı istemişti. Nasıl olabilir diye düşünüp araştırdıktan sonra ortaya böyle bir çalışma çıktı. Önce biraz tereddüt ettim; acaba beğenilir mi ? Çünkü plastikten çok daha havalıları var piyasada. Ama Doruk bu el yapımı saate bayıldı ve ben de çooook sevindim.
Küçük kahraman Doruk için ...
 
One of my friends wanted me to make a BenTen watch for her son who is a big fan of BenTen. After I thought about how to make it and searched on internet, this came out. First I hesitated little bit; if it would be liked ? Because so many effective ones which are made of plastic are sold at stores. However Doruk loved this handmade one and I became soooooo happy.
For little hero Doruk ...

18 Şubat 2014 Salı

Mutlu Yıllar ELİF ; Happy Birthday ELIF



Bir varmış bir yokmuş... Güzeller güzeli , küçük bir prenses varmış ; adı da Elif'miş. Bugün bir yaşını doldurmuş; halası da O'na bir tshirt yapmış. Güle güle giysin diye ...
 
Once upon a time there was a beautiful, little princess; her name was Elif. Today she was one year old and her aunt made her a tshirt. For her wearing it with enjoyment ...

13 Şubat 2014 Perşembe

Keçe Telefon Kılıfları ; Felt Phone Cases

 
Uzun zamandır yapmayı planlayıp da birtürlü elimin ermediği çalışmalardan biri işte ! Sonra yapmaya başladığımda da yaşanılan birsürü aksaklık da cabası. Neyseki ortaya çıkan sonuç harcadığım tüm çabaya değerdi.
Kalın keçeden yaptığım için telefonlar için oldukça koruyucu nitelikteler. Su geçirmez olması da güzel. En önemlisi de tamamen el emeği, göz nuru :)
 Arkasındaki kurdelayı çekince telefon kolaylıkla içinden çıkıyor. İçi de astarlı olduğu için dikişleri telefona değmiyor.
Bu kılıflar iPhone 5, 5c, 5s, 4 ve 4s için uyumlu. Ama istenilirse farklı ebatlarda da yapılabilir.
Bu sevimli kuşlar hep güzel haberler getirsin ...
 
Here are some works that I have been planning to make for a long time but haven't been able to !
And moreover I had lots of problems when I started to make. Anyway the result worths all difficulties.
These cases are very protective because they are made of thick felt. Also they are water proof. Most important, they are completely hand made.
When you pick the ribbon at the back the phone comes out. Because of the lining inside the stiches do not touch the phone.
These cases are suitable for iPhone 5, 5c, 5s, 4 and 4s. But if required different sizes can be made.
May these lovely birds bring good news, always ...
 









6 Şubat 2014 Perşembe

En iyi Diş Hekimi için ; For The Best Dentist


Yeni çantalarım şu anda yapım aşamasında olduğu için geçen ay yaptığım bu kapı süsünü paylaşıyorum sizlerle ... Bir arkadaşım diş hekimi olan bir arkadaşına yılbaşı hediyesi olarak vermek için sipariş ettiği bu şirin dişi yayınlamayı nasıl oldu da unuttum !!!
 
I am sharing this door wreath that I made last month as my new bags are being made now ... How did I forget publishing this cute tooth which was ordered by one of my friends for giving as a new year present to a dentist friend !!!

4 Şubat 2014 Salı

Çılgın Hatunlar Çanta Koeksiyonu 20 ; Crazy Ladies Bag Colection 20

 
Vee işte 20. çantam karşınızda ... Şimdiye dek yaptığım tüm çantaları çok sevdim ; umarım sahipleri de severek kullanıyorlardır. Herbirinin özel olması için sabırla çalışıyorum da sahibine teslim ederken birazcık içim titremiyor değil :)
Şimdi önümde üç siparişim daha var. Umarım tatil bitene kadar hepsini tamamlamayı başarabilirim ...
 
And here is the 20th bag ... I love all bags that I made so far; I hope their owners use them with love too. I work on each bag so patiently that I feel little sad when I give them to the owners.
Now there are three custom order bags. I hope I will be able to finish them until the end of winter holiday ...